Ο Θρύλος «αποταμίευσε» 6 εκατομμύρια από τη λύση της συνεργασίας του Βραζιλιάνου, τα οποία θα αποτελέσουν μέρος της μεγάλης καλοκαιρινής επένδυσης για έναν πιο μεγάλο Ολυμπιακό...
Η διοίκηση του Ολυμπιακού έδειξε για μία ακόμη φορά τα αντανακλαστικά της στο θέμα του Ντουντού. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώνεται με συνοπτικές διαδικασίες, πριν καν φτάσει στο τέλος του το πρωτάθλημα, αφού απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές και στο ταμείο του συλλόγου «δεσμεύθηκε» ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα αποτελέσει μέρος της μεγάλης επένδυσης του καλοκαιριού.
Οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο γλίτωσαν το 1,8 εκ. που θα έπαιρνε ο Ντουντού ετησίως για τις επόμενες δύο σεζόν, αφού είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013, αλλά και την προσαύξηση της εφορίας που απογείωνε το συνολικό ποσό στα 5 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Επίσης, συμφώνησαν με την Ατλέτικο Μινέιρο να πάρουν κι ένα ακόμη, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν πλέον προς διάθεση γύρω στα 6 εκατομμύρια κι ό,τι άλλο προσθέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να φέρει δύο παικταράδες πρώτης γραμμής στον άξονα του θρύλου.
Ο Ντουντού ήταν σκιά του καλού εαυτού που μας έδειξε στην πρώτη του σεζόν, είχε φτάσει στο σημείο να τον αποδοκιμάζει ακόμη και μεγάλη μερίδα της εξέδρας, με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει μόνος του την πόρτα της εξόδου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένονται σύντομα σημαντικές εξελίξεις και για τους δύο παικταράδες που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.
Ήδη είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα οι δύο άσοι του «Σαμπιονά», ο διεθνής Κολομβιανός κόφτης Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν και ο επιτελικός Μόργκαν Αμαλφιτανό της Λοριάν, για τους οποίους το τμήμα σκάουτινγκ και η τεχνική ηγεσία έχουν ανάψει «πράσινο» καιρό τώρα... Στην... κόκκινη λίστα παραμένει πάντα και ο Σέρβος Μίλαν Γιοβάνοβιτς, για τον οποίο όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερα ακούγονται σε ΠΑΕ και Ρέντη. Εν αναμονή...