Κυριακή 10 Απριλίου 2011

«Να αυξήσουμε κι άλλο τη διαφορά»

Τελευταία εκτός έδρας αποστολή για τους «ερυθρόλευκους» απόψε στο Περιστέρι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έσπευσε με κάποιες του κουβέντες να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι μόνο ως… φιλικό δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουν.
Ο «Τσινγκούρι» γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι ο Ατρόμητος θέλει πάση θυσία το τρίποντο, αναζητάει τους βαθμούς-χρυσάφι που θα του δώσουν βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Για αυτό το λόγο σε ομιλία του είπε πώς «εμείς θα πάμε για τη νίκη, γιατί ξέρουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε μία ομάδα που θα μοχθήσει, που θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι πάρουμε το διπλό για τον κόσμο μας και τον σύλλογο. Εχουμε πει ότι θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος και έτσι στο Περιστέρι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα. Με σοβαρότητα και προσοχή».
Οι δε παίκτες από την πλευρά τους βγάζουν ένα κλίμα προς τα έξω ότι «εμείς θέλουμε να αυξήσουμε κι άλλο τη διαφορά». Υπάρχει μία… τάση από τους «ερυθρόλευκους» ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει κι άλλους βαθμούς και αυτό θα αποδείξει ακόμη μία φορά ότι ο Ολυμπιακός ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πώς δεν χωράει καμία απολύτως αμφισβήτηση.
Ο Βαλβέρδε δεν σκέφτεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής με την Καβάλα.
Κι αυτό, γιατί αν εξαιρεθεί ο Ντουντού που αποχώρησε για την Ατλέτικο Μινέιρο και ο Τοροσίδης που επιστρέφει μετά από ενάμισι μήνα στις υποχρεώσεις των πρωταθλητών, τότε οδηγούμαστε σε ένα σχήμα με τον Μέγκιερι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τοροσίδη, Ποτουρίδη, Μέλμπεργκ και Χολέμπας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ουρτάδο και δίπλα του θα έχει τον Μοντέστο. Δεξιά θα παίξει ο Ζαϊρί, αριστερά ο Ριέρα και πίσω από τον Τζιμπούρ κατά πάσα πιθανότητα ο Φουστέρ.
Εκτός και αν ο Βαλβέρδε ρίξει στη μάχη τον Φετφατζίδη, ένα παιδί που πριν από ενάμισι χρόνο είχε κάνει ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο του Περιστερίου, όταν τον είχε εμπιστευτεί ο Ζίκο.
Η αποστολή συμπληρώνεται από τους Πάρντο, Γιάννη Παπαδόπουλο, Λεάντρο, Μπράβο, Μανιάτη και Ρόμενταλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου