Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Με Βόλο και Καβάλα

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχθηκε τις εφέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στη Super League. Όπως διευκρινίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την επόμενη εβδομάδα για το ακριβές πρόγραμμα των δύο ομάδων, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα παίξει με Βόλο και Καβάλα, στις πρώτες δύο αγωνιστικές.
Τελικά οι ομάδες "Α" και "Β" θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα και αυτούς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχθηκε τις εφέσεις των προαναφερθέντων και παραμένουν στην Superleague, ωστόσο ξεκινώντας με -10 και -8 βαθμούς αντίστοιχα στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Επιτροπή Εφέσεων ανέτρεψε την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της SuperLeague και έτσι, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Όπως διευκρίνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Πατρίκ Κομνηνός, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί κλήρωση όπου θα καθοριστεί ποια θα είναι η "ομάδα Α" και η "ομάδα Β", ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου