Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Μεγάλη δυσαρέσκεια για τη Nova!

Δεν πέρασε απαρατήρητος στον Ολυμπιακό ο απαράδεκτος σχολιασμός των αγώνων της ομάδας στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα, η σχεδόν αδιάφορη αντιμετώπιση των παικτών του Θρύλου ως “κρέατα” από το αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών της Μπρέντα αλλά και της Χέρενφεν σχολιάστηκε δυσμενέστατα από πάμπολλούς φίλους της ομάδας που ένιωσαν ουκ ολίγες φορές να βλέπουν ένα ματς για το πρωτάθλημα Ολλανδίας. Πραγματικά, εάν δεν έβλεπε κανείς τη φανέλα του Θρύλου, θα νόμιζε ότι παρακολουθούσε ένα αδιάφορο ματς ξένου πρωταθλήματος, με ανώτερους (ΠΑΝΤΑ, κατά τον σχολιαστή) τους αντιπάλους των Πειραιωτών.
Σαφώς και η δυσαρέσκεια αυτή δεν προκύπτει από τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων επί Ολλανδικού εδάφους. Οι προθέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού αναφορικά με το θέμα του έμψυχου δυναμικού έχουν συγκεκριμένο μηχανισμό κατάρτισης αποφάσεων.
Αυτό όμως που φτάνει στο σημείο της πρόκλησης είναι η αδιαφορία για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, η απουσία αντικειμενικού σχολιασμού της απόδοσης της ομάδας και η μόνιμη έμφαση στις αδυναμίες της. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αποτελεί τον «σάκο του μποξ» για όποιον επιθυμεί να βγάλει τα σώψυχα του, εκτιθέμενος στα μάτια εκατομμυρίων φίλων του. Είναι ένα σωματείο που εμπνέει σεβασμό και αξιώνει την αντικειμενική και όχι υποκειμενική κρίση των εκφωνητών.
Αυτό ενόχλησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία, με αυτό το κυρίαρχο κλίμα που διαμόρφωσαν οι άνθρωποι της δορυφορικής πλατφόρμας, δεν πρόκειται να μπει σε καμία διαπραγμάτευση αναφορικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο τον οποίο στηρίζουν τα εκατομμύρια του λαού του και χρίζει σίγουρα καλύτερης προβολής και αντικειμενικότερης αντιμετώπισης.
Κάποιοι όμως δεν θέλουν να το δουν έτσι. Επομένως, διαμορφώνουν και τις ανάλογες καταστάσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου