Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ψηλά στη λίστα ο Ορμπάιθ

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ είναι μία από τις προτεραιότητες για τη θέση του αμυντικού χαφ για τον οποίο κινείται ο Ολυμπιακός, αλλά η περίπτωση του έχει τις δυσκολίες της.
Το κόστος αυτής της μεταγραφής φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, αφού η Αθλέτικ ζητά 1 εκατομμύριο και ο παίκτης 800.000 ευρώ. Μια τιμή διόλου ευκαταφρόνητη, αλλά για τον Ολυμπιακό αποτελεί μια περίπτωση στην οποία δίνεται βαρύτητα, αφού ο παίκτης αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Βαλβέρδε άλλωστε ήταν προπονητής του Ορμπάιθ από το 2003 έως το 2005 και μάλιστα τη 2η σεζόν έπαιξε σε 55 αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου Ισπανίας και ΟΥΕΦΑ.
O αρχηγός της Αθλέτικ είναι αυτός που επιθυμεί ο Βαλβέρδε και στην περίπτωση αυτή δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης  να χειριστεί ο ίδιος την υπόθεση, προκειμένου να έρθει ο παίκτης στον Πειραιά και να ενισχύσει την ομάδα σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα.
Το καθαρόαιμο “εξάρι” ψάχνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και για το λόγο αυτό θέλουν να τα δώσουν όλα για να δώσουν στο ρόστερ ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα!
Ο Ολυμπιακός, μπορεί να δίνει βάρος στο ζήτημα Ορμπάιθ, αλλά δεν εγκαταλείπει παράλληλα και τις περιπτώσεις Τισόνε, Γκαργκάνο, ενώ για τον Τζιόλη ισχύει η προσφορά που έχει γίνει από τον Ολυμπιακό στον παίκτη κι τίποτε παραπάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου