Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Προτάθηκε ο Μπέντνερ της Άρσεναλ

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο σέντερ φορ της Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντνερ, από τον ατζέντη του Ζαν Μακούν, αλλά ο Δανός επιθετικός κρίθηκε ακριβός.
Ένας από τους σπουδαίους σέντερ-φορ που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες είναι και ο 23χρονος (16/1/1988) στράικερ της Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντνερ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε λόγω οικονομικού, τόσο γιατί το συμβόλαιο του παίκτη είναι ακριβό, όσο και γιατί η ρήτρα που του έχουν βάλει οι "κανονιέρηδες" είναι ιδιαίτερα υψηλή.
Συγκεκριμένα, ο διεθνής Δανός στράικερ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό ώστε να αποκτηθεί με μορφή δανεισμού από τον ατζέντη του Ζαν Μακούν. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ορισμένες διερευνητικές επαφές για το κατά πόσο αυτή η μεταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί, αλλά μόλις ενημερώθηκαν για το κόστος μίας τέτοιας κίνησης έκαναν πίσω. Ο Νίκλας Μπέντερ αμείβεται με 100.000 ευρώ τον μήνα (1.200.000 ευρώ ετησίως), ενώ η ρήτρα που του έχουν βάλει οι "κανονιέρηδες" φτάνει τα 8.000.000 ευρώ.

Ο Νίκλας Μπέντνερ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο περιθώριο την φετινή σεζόν και η Άρσεναλ έψαχνε ομάδα ώστε να τον παραχωρήσει δανεικό. Τελικά, όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Δανός επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League, εφόσον, βέβαια, του δώσει χρόνο συμμετοχής ο Γάλλος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου