Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Οι δοκιμές με Γέστε!


Τα φιλικά στην Ολλανδία είναι η καλύτερη ευκαιρία για τον Βαλβέρδε να τσεκάρει τους παίκτες του με ακρίβεια. Να δει αρχικά ποιούς μπορεί να εμπιστευτεί και στη συνέχεια τι καλύτερο μπορεί να πάρει απ΄ αυτούς. Γράψαμε χθες για την αναμονή του Ισπανού τεχνικού για τον Φέισα. Εκτός του Σέρβου άσου το άλλο ερωτηματικό είναι ο Φραν Γέστε. Ο Βάσκος άσος που συμπλήρωσε πλέον μια εβδομάδα με «γεμάτες» προπονήσεις, αρχίζει και βελτιώνει την φυσική του κατάσταση και πλέον το βάρος θα πέσει στην προσαρμογή του στο σύνολο.

Ο Γέστε είναι ένας παίκτης με εξαιρετική τεχνική και μπορεί να δώσει λύσεις σε δύο θέσεις. Μπορεί να παίξει τόσο αριστερά και να δώσει... ανάσες στον Ριέρα, αλλά και πίσω από τον επιθετικό εκεί που βλέπουμε τον Φουστέρ.

Στα δύσκολα ματς αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μάλλον απίθανο να συνυπάρξει μαζί με τον Ιμπαγάσα καθώς θα χρειαστούν περισσότερα τρεξίματα και αμυντική προσπάθεια. Στους θεωρητικά εύκολους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι πιθανό να δούμε μαζί και τους δύο «μαέστρους».

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Βαλβέρδε εισηγήθηκε την απόκτηση του Γέστε είναι και η εμπειρία του. Είναι σίγουρος ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά και για το λόγο αυτό στα δύο τελευταία ματς στην Ολλανδία με Μπρέντα και Χέρενφεϊν θα πάρουμε μια γεύση από τις ικανότητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου