Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Παίζει και του Ντούσερ για "κόφτης"

Εκτός της περίπτωσης του Αλμπέρτο Θαμπατέρ για τον ρόλο του "κόφτη", στον Ολυμπιακό έχουν στην μεταγραφική τους λίστα και τον ελεύθερο Αργεντινό ανασταλτικό μέσο της Εσπανιόλ, Άλντο Ντούσερ, ο οποίος αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ώστε να περιμένει την Βαλενσιέν για την μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες. Ήδη στον Πειραιά εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για τον ρόλο του "κόφτη" στη μεσαία γραμμή και εκτός της περίπτωσης του Ισπανού μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αλμπέρτο Θαμπατέρ, έχουν στην μεταγραφική τους λίστα και τον Αργεντινό ανασταλτικό χαφ, Άλντο Ντούσερ.
Ο 32χρονος (22/3/1979), Άλντο Ντούσερ, ανήκει στην Εσπανιόλ από το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας αγωνιστεί προηγουμένως στις Σεβίλλη, Ραθίνγκ Σανταντέρ και φυσικά στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην οποία έκανε μεγάλη καριέρα (2000-2007, 157 συμμετοχές). Ο έμπειρος Αργεντινός είναι καθαρόαιμος "κόφτης" και είναι στο στυλ του ανασταλτικού χαφ που ψάχνει για την ενδεκάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ήδη, ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό και αναμένονται εξελίξεις.

Ο μάνατζερ του Άλντο Ντούσερ έχει ενημερώσει τους ερυθρόλευκους πως είναι εφικτή η μεταγραφή του του πελάτη του στον Ολυμπιακό εφόσον το επιθυμήσουν, με τον Αργεντινό μέσο να χαρακτηρίζεται περισσότερο οικονομικός από τον Αλμπέρτο Θαμπατέρ, καθώς το ετήσιο κασέ του παίκτη φτάνει στις 600.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, καθώς το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, όντας μάλιστα η επιλογή των Καταλανών για τον αντικαταστάτη του Μοϊσές Ουρτάδο (!) που κατέληξε στον Πειραιά.

Σαφώς και δεν γίνεται να αποκτηθούν και οι δύο ποδοσφαιριστές, αλλά ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι έτοιμος να επιλέξει ανάμεσα στους δύο παίκτες, είτε τον Αλμπέρτο Θαμπατέρ, είτε τον Άλντο Ντούσερ, για τον ρόλο του ανασταλτικού μέσου στον άξονα. Όμως, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα και για την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες αν και η υπόθεση με την Βαλενσιέν έχει, πλέον, κουράσει. Ο Ισπανός με τον Αργεντινό μέσο, πάντως, αποτελούν αυτή την στιγμή τις εναλλακτικές λύσεις των Πειραιωτών για την θέση του "κόφτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου