Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Σάντσες: "Θέλω να παίξω στο εξωτερικό"

Νέο γαλλικό δημοσίευμα ασχολείται με την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του παίκτη που σχολιάζει: "Θέλω να παίξω στο εξωτερικό, εκτός και αν ενδιαφερθεί για εμένα γαλλική ομάδα. Τότε, ίσως αλλάξω γνώμη".
Ένα ακόμη γαλλικό δημοσίευμα ασχολείται με την υπόθεση του Κάρλος Σάντσες. Αυτή την φορά το "topmercato", επικαλούμενο την κορυφαία εφημερίδα της χώρας, "L' Equipe", αναφέρει δηλώσεις του Κολομβιανού ανασταλτικού μέσου, ο οποίος μιλάει για το μέλλον της καριέρας του.
Ο Λατινοαμερικανός "κόφτης", ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Βαλενσιέν έως και το 2012, απάντησε σε ερώτηση που του έγινε τόσο για το "ζεστό" ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του, όσο και για εκείνο της Ουντινέζε: "Ναι, είναι αλήθεια και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Όμως, αν ενδιαφερθεί για εμένα κάποιος μεγάλος γαλλικός σύλλογος, ίσως αλλάξω την άποψη μου και συνεχίσω την καριέρα μου στην χώρα".

Η Βαλενσιέν, πάντως, είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις, λόγω ότι ο Κολομβιανός μέσος έχει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι "κόκκινοι" θέλουν να τον δώσουν με μεταγραφή φέτος καθώς ο παίκτης έτσι και αλλιώς θα μείνει ελεύθερος το 2012, αλλά σκοπός τους είναι να αποκομίσουν όσο το περισσότερα χρήματα γίνεται. Μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσεις επίσημη πρόταση ύψους 2.500.000 ευρώ στην Βαλενσιέν και περιμένει την οριστική απάντηση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου