Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πρέπει να ρίξει το κασέ του

Οι υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, αποτελούν τροχοπέδη στις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό για την πιθανή μετακίνησή του στον Πειραιά.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού "χτενίζουν" την αγορά, ψάχνοντας το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την ενίσχυση της ομάδας και θα γεμίσει όνειρα τους οπαδούς εν όψει της ερχόμενης απαιτητικής λόγω Τσάμπιονς Λιγκ σεζόν.
Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα, μετά τις μεταγραφές των Μαρκάνο, Κοστάνσο, Φέισα, Χαβίτο, Γκρμπιτς και Κατάι. Όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", άνθρωποι του Ολυμπιακού πλησίασαν τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, κάνοντας του μια πρώτη νύξη, έπειτα βέβαια και από το κάλεσμα του ίδιου του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος άσος ενημέρωσε τους "ερυθρόλευκους" ότι αξιώνει 2 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, κάτι που φυσικά έφερε έναν κόμπο στον λαιμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, αφενός μεν γιατί είναι πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο και αυτό ίσως δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην ομάδα και αφετέρου θα εκτινάξει τον προϋπολογισμό και το πλάνο της ομάδας.

Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού διεμήνυσαν στον παίκτη και τον ατζέντη του ότι θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις του για να συνεχιστούν οι συζητήσεις και προς το παρόν η υπόθεση μπήκε στον πάγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου