Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η ώρα του Θρύλου

Μετά από αρκετό καιρό, από τον Μάιο και τα παιχνίδια στην Κύπρο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με το πρώτο φιλικό της σεζόν.
Η αντίπαλος για τους Πειραιώτες το απόγευμα της Τρίτης θα είναι η Πολόνια Βαρσοβίας (19:00, NS2), που προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Στην ουσία η συγκεκριμένη αναμέτρηση, για την οποία θα μπορείτε να ενημερώνεστε live από το gavros.gr, είναι ένα ξεμούδιασμα για τους παίκτες των «ερυθρολεύκων», αφού τώρα αρχίζουν να μπαίνουν σε ρυθμό.

Η αποστολή βρίσκεται στο Ζέεφελντ από τις 9 Ιουλίου και οι παίκτες έχουν ρίξει πολύ δουλειά. Πλέον, ήρθε η ώρα για να ξεκινήσουν τα ματς, πριν την επιστροφή στην Ελλάδα και την αναχώρηση για τη συνέχεια της προετοιμασίας στο Έρμελο της Ολλανδίας. Εκεί όπου θα αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα.
Προς το παρόν, όμως, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρώτο ματς της σεζόν, μία καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα, για να δούμε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Θρύλου τους νέους παίκτες  και για τον κόσμο να ξαναδεί τον Ολυμπιακό σε δράση, έπειτα από περίπου δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου