Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

"Αυτόν έχουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε"

Στον Ολυμπιακό από την πρώτη μέρα παρουσίας του Ερνέστο Βαλβέρδε, κουμάντο κάνει ο Βάσκος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε και τώρα. Τι λένε στην ΠΑΕ για την αγωνία του κόσμου για τον αμυντικό μέσο και το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Όποιος πιστεύει ότι στην ΠΑΕ δεν βλέπουν τα μεταγραφικά θέλω του λαού του Θρύλου που εκφράζονται καθημερινά στα σάιτ και όχι μόνο είναι γελασμένος.
Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά πως ο κόσμος είναι μεν ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις, αλλά θα ήθελε για κερασάκι στην τούρτα μία ακόμα προσθήκη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Παρ' όλα αυτά, η εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι τεράστια και αυτό μεταφράζεται με την πλήρη εμπιστοσύνη που δείχνει έως τώρα στις αποφάσεις του.

Χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί πως "αυτόν έχουμε προπονητή και αυτόν εμπιστευόμαστε. Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ούτε χιλιοστό από τις αποφάσεις του.

Αν θελήσει αμυντικό μέσο θα τον πάρουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι, όταν μας είπε πως δεν χρειάζεται αριστερό μπακ, εμείς κάναμε πίσω στην υπόθεση με τον Τζαβέλλα, τον οποίο και μπορούσαμε να αποκτήσουμε".

Είναι λογικό να ακούγονται τα συγκεκριμένα λόγια από ανθρώπους μίας ομάδας που λειτουργεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα και αναγνωρίζει πως ο Βάσκος μπορεί να την οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά. Άλλωστε, τρεις τίτλοι σε δύο χρόνια είναι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου