Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Τζιόλης ο αντί-Ουρτάδο

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους μάνατζερ του Μοϊσές Ουρτάδο να βρουν ομάδα για τον πελάτη τους. Σε περίπτωση που σύντομα αποτελέσει παρελθόν θα αποκτηθεί στην θέση του ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
Τελικά, το συγκεκριμένο πλάνο προχωράει κανονικά μετά και το... πράσινο φως που άναψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βρέντζο.

Ψηλά στην λίστα των ερυθρολεύκων είναι οι Φερνάντο Τισόνε και Αλέξανδρος Τζιόλης, με τον δεύτερο να είναι σε γραμμή επικοινωνίας με τους πρωταθλητές τα τελευταία 24ωρα.

Για να προχωρήσει, όμως, ο Θρύλος στην απόκτηση του θα πρέπει να απαλλαχτεί από το συμβόλαιο του Μοϊσές Ουρτάδο και να ανοίξει ακόμα μία θέση και να υλοποιηθεί το παραπάνω σχέδιο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Περαιώτες ενημέρωσαν τον Αλμπέρτο Σάλας και τους υπόλοιπους δύο ατζέντηδες που έχουν τα δικαιώματα του παίκτη (σ.σ.: δεν έχει καμία σχέση με τον Ουρτάδο ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ), προκειμένου να του βρουν ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κάτι τέτοιο, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ο Ισπανός αμείβεται με περίπου 800.000 ευρώ τον χρόνο και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013. Όπως γίνεται αντιληπτό, δύσκολα θα βρει στην αγορά ομάδα που να του προσφέρει ανάλογα χρήματα.

Όπερ σημαίνει ότι, η υπόθεση πιθανότατα θα έχει αρκετά ακόμα επεισόδια έως ότου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο πρώην άσος της Εσπανιόλ, αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου