Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Γιατί δεν ανησυχεί ο Μαρινάκης για προπονητή

Μπορεί ο κόσμος να έχει προβληματιστεί με την υπόθεση Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως αυτός που παραμένει ήσυχος και σίγουρος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου σύμφωνος με την προπονητολογία που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες και δεν θεωρεί πως χρειάζεται ανησυχία.

Το "αφεντικό" των πρωταθλητών Ελλάδας, δε νιώθει την παραμικρή ανασφάλεια σ' ότι αφορά στο θέμα του προπονητή και τονίζει πως αυτή την αίσθηση πρέπει να έχουν άπαντες και φυσικά να του έχουν εμπιστοσύνη.
Η σιγουριά του Βαγγέλη Μαρινάκη, πάει κόντρα στο κλίμα που υπάρχει τις τελευταίες ώρες και αφορά την παραμονή ή όχι του Ερνέστο Βαλβερδε στον "ερυθρόλευκο" πάγκο και αυτό έχει δύο ενδεχόμενα,

είτε ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ισπανό τεχνικό και γνωρίζει πως θα τον έχει συνεργάτη και την επόμενη σεζόν, είτε έχει ξεκινήσει από τώρα τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του.

Το σημαντικό και το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν νιώθει απολύτως καμία ανησυχία και ζητά εμπιστοσύνη πάνω σ' αυτό το θέμα. Οπότε ψυχραιμία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου