Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τελικά τι σας φταίει;

Έτσι όπως το πάτε εσείς θα μας στείλετε στο ψυχιατρείο. Θα μας τρελάνετε εντελώς όλους. Δεν ξέρετε τι θέλετε και τι σας φταίει. Πάρτε μία απόφαση, χαράξτε μία γραμμή και ακολουθήστε την μέχρι το τέλος. Μην αλλάζετε γνώμη σαν τα πουκάμισα γιατί έτσι δεν θα μας βγάλει πουθενά. Η τούμπα πάει σύννεφο από τους οπαδούς του ΠΑΟ.

Έφαγαν το σανό που τους τάισαν μετά το παιχνίδι το Καραϊσκάκη. Έκαναν και φιέστα στο ΟΑΚΑ, έκαναν πορεία με μηχανάκια, πήγαν και έξω από την ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθούν, αλλά τώρα το γύρισαν. Το άλλαξαν το παραμυθάκι. Ακόμα, όμως, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Πήγαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και φώναζαν να βάλουν λεφτά οι μέτοχοι τους και ότι όλοι είναι συνένοχοι σε αυτό που γίνεται. Προφανώς που χάνουν ακόμα ένα πρωτάθλημα, που βλέπουν γι' ακόμα μία φορά την πλάτη του Ολυμπιακού. Τώρα δεν σας φταίει η διαιτησία; Τι έγινε, το γυρίσατε το παραμυθάκι; Θα αποφασίσετε ή θα μας τρελάνετε; Είδατε, όμως, ότι όλα αυτά που κάνατε μετά το ντέρμπι δεν τα πιστεύατε ούτε οι ίδιοι; Δεν τα πιστεύατε γιατί το μόνο που σας φταίει είναι ότι δεν έχετε ομάδα, δεν έχετε διοίκηση, δεν έχετε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου