Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η Μπιλμπάο θέλει Βαλβέρδε

Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον της Μπιλμπάο να εντάξει στο δυναμικό της τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέρουν πως και η Σεβίλλη τον έχει στην μεταγραφική της λίστα, αλλά ξεκαθαρίζουν πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της βασκικής ιστοσελίδας "elcorreo.com, γίνεται λόγος κυρίως για την διάθεση της Μπιλμπάο να εντάξει στο δυναμικό της στο τέλος της σεζόν τον Ερνέστο Βαλβέρδε, συνδέοντας την περίπτωση του με το γεγονός πως ο άλλοτε συμπαίκτης του "τσινγκούρι", Γιόσου Ουρύτια Μακούα, είναι υποψήφιος για τις εκλογές στον ισπανικό σύλλογο.

Το εν λόγω κείμενο αναφέρει: "Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ή θα μείνει στον Ολυμπιακό που του προσφέρει λευκή επιταγή για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, δοκιμάζοντας την τύχη του στο Champions League που θα συμμετάσχει σίγουρα την επόμενη σεζόν ή θα πάρει απόφαση να επιστρέψει στην Ισπανία, ξεκινώντας για δεύτερη φορά την καριέρα του στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία τον θέλει, εφόσον ο Μακούα εκλεγεί ως πρόεδρος του συλλόγου".

Οι Ισπανοί, όμως, δεν σταματούν εδώ καθώς θεωρούν πως ο τεχνικός των Πειραιωτών βρίσκεται και στην μεταγραφική λίστα της Σεβίλλης, καθώς μόνο σίγουρη δεν κρίνεται η παραμονή του Μανθάνο την ομάδα: "Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να προσφέρει πολλά στον σύλλογο και εφόσον το οικονομικό είναι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στις δύο πλευρές τότε το στοίχημα για την παραμονή του είναι μεγάλο. Θα υπέγραφε και για 100 χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου