Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Οι φάπες είναι αμέτρητες!

Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Ο Θρύλος είναι ο εφιάλτης σας και τον τρόμο που έχετε ζήσει φέτος δύσκολα θα τον ξεπεράσετε. Όπου βλέπετε ερυθρόλευκα απέναντι απλά πέφτετε στα γόνατα και κάνετε μπροστά στον βασιλιά υπόκλιση.

Ήρθατε αεράτοι στο ΣΕΦ, αλλά το μόνο που καταφέρατε ήταν να πέσει ακόμα μία φάπα στο πιο σιχαμένο σωματείο της Ελλάδας. Και πάλι μας κάνατε… αέρα στα φρύδια μας! Έχουμε χάσει το μέτρημα βαζελάκια, αλλά δεν έχουμε ξεχάσει τα… μεθύσια.
Τι να θυμηθούμε, από πού να αρχίσουμε; Στο πόλο έχουμε πάρει απόφαση ότι αν έρθετε χωρίς μπρατσάκια υπάρχει κίνδυνος να μην γίνει το παιχνίδι. Οπότε αναγκαστικά εκεί αλλάξαμε τους κανονισμούς. Το ίδιο κάναμε και στο βόλεϊ. Και εκεί άλλαξαν οι κανονισμοί. Αν δεν ξεκινήσει το παιχνίδι και να χάνουμε με 2-0 σετ τότε είναι πολύ πιθανό να μην κατέβετε να παίξετε.

Για το ποδόσφαιρο δεν κάνουμε κουβέντα. Και πώς να κάνουμε άλλωστε; Εκεί είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Εκεί το γουστάρετε κιόλας κι ας σκούζετε στο τέλος. Φάπες φέτος έχουν πέσει και στο μπάσκετ. Μία στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν την μαζέψατε την γλώσσα και άλλη μία στο ΣΕΦ. Έτσι για να γουστάρετε και να γουστάρουμε κι εμείς. Σε αυτό το άθλημα έχει κι άλλες υπομονή. Πολύ φάπα φέτος ε; Και επειδή δυσκολεύεστε στο μέτρημα στα αντρικά αθλήματα το σκορ είναι στο 11-1! Μία στο ποδόσφαιρο, δύο στο μπάσκετ, έξι στο βόλεϊ και δύο στο πόλο. Η μία και μοναδική δική σας είναι του... Κάκου. Για να μην ξεχνιόμαστε!

Έτσι είναι βαζελάκια κόκκινα φοράνε αυτοί που σας νικάνε! Αν είσαι βάζελος ξέρεις από… μεθύσια!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου