Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

H Μπορντό και οι απειλές του Ενροτέ

Ξένο σώμα θα πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Μιραλάς για τον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης μέσω του αλαζόνα ατζέντη του, κατάφεραν να... γκρεμίσουν όλα όσα "έκτισε" ο Βέλγος με τόσο κόπο την σεζόν που μας πέρασε. Σενάριο για Μπορντό και όλα τα... τσαλίμια του περίφημου Ενροτέ. Φήμες για τρίτο ραντεβού και ελάχιστες πιθανότητες για αλλαγή σκηνικού.
Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν κατάφεραν να τα... βρουν με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ούτε και στο δεύτερο ραντεβού, το οποίο ξεκίνησε υπό μηδενικές βάσεις. Άλλωστε κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν ήταν από την στιγμή που ο ατζέντης του ήταν αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το... χέρι του για να μην βρεθεί η χρυσή τομή.

Οι ερυθρόλευκοι πρότειναν να βελτιώσουν τις απολαβές του Βέλγου επιθετικού στο 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο για τρία ακόμη χρόνια και ταυτόχρονα να αυξήσουν την υπάρχουσα ρήτρα αποδέσμευσης από τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ που είναι τώρα στα 10.000.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Εντουάρντο Μαθία φέρεται να ζήτησε από τον Ενροτέ να τα βρουν στα 7.000.000 ευρώ, αλλά και πάλι δεν βρήκε ανταπόκριση, καθώς ο Βέλγος ήθελε ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο και η ρήτρα να παραμείνει όπως είναι τώρα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν το δέχεται ο Ολυμπιακός καθώς αν προσθέσει κανείς στα 2,5 εκ. ευρώ που δόθηκαν στην Σεντ Ετιέν, η ομάδα θα βγει φανερά ζημιωμένη σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη.

Σενάριο για Μπορντό  
    
Οι κινήσεις του Ενροτέ κάνουν άπαντες να πιστεύουν ότι ο Μιραλάς έχει πρόταση από άλλη ομάδα και έτσι έχει την άνεση να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αυτή φέρεται να είναι από την Γαλλία και συγκεκριμένα η Μπορντό, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Απειλές για συνέντευξη Τύπου και FIFA

O Κριστόφ Ενροτέ σε κάποια στιγμή των διαπραγματεύσεων απείλησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα κανονίσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει την δική του αλήθεια στον κόσμο της ομάδας, όπως δηλαδή έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Ριβάλντο. Φυσικά, ο Βέλγος δεν ξέρουμε αν θα κάνει πράξη τα λεγόμενα του, καθώς είναι ξεκάθαρο πως το παιχνίδι που έπαιξε εις βάρος της ομάδας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε και από τον μεγαλύτερο θαυμαστή του Κέβιν Μιραλάς.

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στην FIFA τονίζοντας πως η συμφωνία που έχει υπογράψει ο πελάτης του με τον Ολυμπιακό έχει κάποιες παραλήψεις που μπορούν να του χαρίσουν ακόμα και την ελευθερία του. Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν έχει καμία τύχη αν προβεί σε μία τέτοια κίνηση. 

Απόρησε μέχρι και ο Μαθία

Ο Εντουάρντο Μαθία ήταν ο άνθρωπος σε μεγάλο βαθμό είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις στο δεύτερο ραντεβού με τον Ενροτέ. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής με μεγάλη εμπειρία από τέτοιες περίπτωσης μετά το τέλος της συνάντησης τόνιζε πως κατά το παρελθόν έχει συζητήσει με πάρα πολλούς ατζέντηδες, αλλά κανείς δεν ήταν σαν κι αυτόν του Μιραλάς. Πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς έδειχνε να μην θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Φήμες για νέο ραντεβού

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει τρίτο και καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον Μιραλάς και τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρουμε πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει το συγκεκριμένο σενάριο να πάρει σάρκα και οστά, ωστόσο δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου