Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τελειώνει σήμερα του Κέβιν

Οπως αποκάλυψε το olympiacos24.gr ο ατζέντης του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό έφτασε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα και συναντήθηκε αμέσως με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Ποιοι εκπροσώπησαν τους «ερυθρόλευκους»; Οπως είχαμε γράψει από την Δευτέρα με τον Ενροτό θα μιλούσε είτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είτε ο Εντουάρντο Μαθία. Χθες λοιπόν ο ατζέντης του Μιραλάς συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο (διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ), τον Εντουάρντο Μαθία αλλά και τον Θοδωρή Γιαννίκο (νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ).
Ωστόσο το θέμα δεν έκλεισε χθες. Αυτό θα γίνει (λογικά) σήμερα το απόγευμα. Λόγω του περασμένου της ώρας οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα και το μόνο που γινόταν γνωστό ήταν πως συζήτησαν για τα λεφτά του συμβολαίου και την ρήτρα. Υπενθυμίζουμε πως αυτή την στιγμή ή ρήτρα είναι στα 4,2 εκατ. ευρώ
cash!

Δηλαδή πρέπει να βρεθεί ομάδα να δώσει όλο το ποσό και όχι σε δόσεις. Δίχως να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ο Ενροτό φαίνεται να ζητάει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο με τον Ολυμπιακό να θέλει να μείνει ο Μιραλάς αλλά φυσικά όχι με «τρελούς» οικονομικούς όρους! Οι πιθανότητες χθες το βράδυ για την παραμονή του Βέλγου βρισκόντουσαν πάνω από το 50% κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο. Οι δύο πλευρές εκτός από τα λεφτά του συμβολαίου του Μιραλάς, την ρήτρα που θα μπει συζήτησαν και το ποσοστό που θα πάρει ο Ενροτό.
Σήμερα το απόγευμα τα σπουδαία λοιπόν για τον Κέβιν Μιραλάς. Λογικά πάντα στο τελευταίο επεισόδιο της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου