Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ο όρος στη συμφωνία...

Ο Τζιμπούρ έχει αναχωρήσει για την Ισπανία προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα για το μεγάλο ντέρμπι με το Μαρόκο που θα γίνει στις 4 Ιουνίου στα πλαίσια των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Πριν αναχωρήσει ο Αλγερινός για έλεγε ότι όλα είναι καλά με τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση. Κι έτσι είναι. Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στις ΜΕΓΕΘΥΝΣΕΙΣ του ΓΑΥΡΟΥ η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Τζιμπούρ για τριετές ή διετές συμβόλαιο.
Σοβαρό ρόλο σε αυτή την κατάληξη ωστόσο έπαιξε και η υποχώρηση του Τζιμπούρ σε έναν όρο στο συμβόλαιό του. Αυτός έλεγε ότι σε περίπτωση πώλησης του Αλγερινού, αυτός θα κρατήσει το 15% από το ποσό. Δηλαδή για παράδειγμα αν ο Ολυμπιακός τον πουλήσει 3 εκ. ευρώ τότε αυτός θα έπαιρνε 450.000 ευρώ.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο Τζιμπούρ στο καινούριο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Θρύλο δεν θα υπάρχει αυτός ο όρος, θα έχει όμως καλύτερες απολαβές. Αμοιβαίες υποχωρήσεις για το καλό του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου