Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Ντομινίκ Στρος Καν, είναι «άρρωστος» οπαδός του Θρύλου

Εγώ θα σας αποκαλύψω τη μεγάλη αλήθεια, γιατί το πρακτορείο Ρόιτερ μπροστά μου, μοιάζει με κουτσομπόλα περιπτερού της γειτονιάς και το CNN με web-tv της Γαύδου.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν, εκτός από αθώος στην όλη υπόθεση με το «χερούκλωμα» στη καμαριέρα, είναι και φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού και μάλιστα έχει σαν είδωλό του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θα σας αποκαλύψω ευθύς αμέσως τι συμβάινει!
Ήταν –περίπου-  πρωί του Απρίλη, πολύ πιο μετά τη ροδαυγή, όταν το ΔΝΤ, πατούσε τη χρεωμένη γη! Την Ελλάδα!
Ο πρόεδρος του ΔΝΤ ήρθε εδώ  και μας ερωτεύτηκε! Μας ερωτεύτηκε σαν ανθρώπους, σαν χώρα, σαν πολιτισμό, σαν κουλτούρα και γενικά το σκίρτημα της καψούρας στη καρδούλα του, ήταν αναπόφευκτο!.. Μα αυτό που «καρακαψουρεύτηκε» ο τύπος, ήταν ο Ολυμπιακός!.. Βέβαια! Μιλάμε για τεράστια καψούρα κι ασήκωτο νταλκά! Ανυπομονούσε κάθε πότε θα έρθει στην Ελλάδα για να πάει το γήπεδο να δει τον Ολυμπιακό «ινκόγκνιτο» χωρίς να τον πάρει κανένας χαμπάρι, γιατί όπως καταλαβαίνετε η θέση του ήταν λεπτή, εν αντιθέσει με τους τρόπους του!.. Για να μη σας πω δηλαδή ότι από μικρός ήταν  Ολυμπιακός και με πείτε υπερβολικό, απλώς σας λέω ότι από παιδί ονειρευόταν μια μέρα να πίνει τα ουζάκια του στα ταβερνάκια της Πειραϊκής, δίπλα απ τα γραφικά βραχάκια και να ονειρεύεται τον Ολυμπιακό να μεσουρανεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χώρια από τις πληροφορίες που λένε ότι σκεφτόταν πολύ σοβαρά να προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μετονομαστεί σε Ολυμπιακό Νομισματικό Ταμείο.
Υπήρχε όμως κάτι που ζήλεψε αυτός ο άνθρωπος. Γιατί όσο ισχυρός και να είσαι, δε παύεις να είσαι άνθρωπος και να έχεις αδυναμίες. Και αυτό που ζήλεψε, δεν ήταν άλλο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Τον κύριο Μαρινάκη. Ζήλεψε απίστευτα το πώς καταφέρνει αυτός ο άνθρωπος να «χερουκλώνει» ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με χαρακτηριστική άνεση.
«Στρος, αν ΣΤΡΩΣεις όπως ο Μαρινάκης, καλά θα πλαγιάσεις» σκέφτηκε ο πρόεδρος του ΔΝΤ και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Το μόνο που έλειπε ήταν το θύμα. Ένα θύμα παρόμοιο με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Βγήκε λοιπόν στους δρόμους της Νέας Υόρκης που βρισκόταν και μετά από αρκετό ποδόγυρο, δεν βρήκε κάτι που να τον ικανοποιεί. Απελπισμένος πλέον, γύρισε στο ξενοδοχείο του και κάπου εδώ, η τύχη του χαμογέλασε. Μπαίνοντας στο δωμάτιό του, αντίκρισε την (άτυχη) καμαριέρα και το πονηρό του μυαλό άρχισε να σκέφτεται σατανικά. «Πώς σε λένε;», τη ρώτησε με ευγένεια και η καμαριέρα έκανε το μοιραίο λάθος. «Οφήλια» πρόλαβε να ξεστομίσει πριν ο Στρος Καν τη σπρώξει στο δωμάτιο, κλείνοντας πίσω του τη πόρτα με δύναμη, για να βάλει μπρος το πανούργο σχέδιό του. «Οφήλια», είπε με έκπληξη πριν κατεβάσει τα βλέφαρα σκεπτικός. «Οφήλια, οφείλω= Λεφτά δεν έχω, χρωστάω = ΑΕΚ, Παναθηναϊκός», ήταν η σκέψη που πλημμύρισε το μυαλό του και ένα πονηρό χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη του, με το σπινθηροβόλο βλέμμα του να καρφώνεται στη καμαριέρα.
Όταν το θύμα κατάλαβε ότι θα είχε την τύχη της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας προς την άλλη πλευρά του δωματίου, αλλά στη προσπάθειά της αυτή, σκόνταψε, έπεσε και όταν σηκώθηκε, φώναξε.. «ΠΕΝΑΛΤΙ»!!!
Τότε πια ο Ντομινίκ, σιγουρεύτηκε 10000% ότι ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνε!! Η ίδια ακριβώς περίπτωση με τα θύματα του Βαγγέλη Μαρινάκη!
Τη συνέχεια τη ξέρετε, αλλά αυτό που σίγουρα δε ξέρετε, είναι πως ο Ντομινίκ Στρος Καν, ένιωθε πραγματικά απογοητευμένος στη στρούγκα που τον είχαν κλεισμένο για ένα λόγο. Όχι γιατί καταστράφηκε η εικόνα του και έγινε ρόμπα παγκοσμίως. Όχι! Ο άνθρωπος είναι ψυχολογικά χάλια, που δε μπόρεσε να μοιάσει στο είδωλο του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Γιατί μπορεί αυτού να του ξέφυγε η καμαριέρα, αλλά από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, δε γλιτώνει κανένα «θύμα»!! Δεν είναι όλα τα όνειρα πραγματοποιήσιμα κύριε Στρος Καν… Προσγειωθείτε!
Μάκης Μπεναρδής
Υ.Γ : Κάποιος πρέπει να στείλει ένα ραβασάκι στον κύριο Στρος Καν εκεί πίσω απ τα σίδερα του κελιού που βρίσκεται, ότι τις ψυχές των ανθρώπων δε μπορεί να τις καταρρακώνει κανείς ! Το ότι  ο κύριος Μαρινάκης καταρρακώνει τις ομάδες τύπου ΑΕΚ και ΠΑΟ, είναι γιατί αυτές είναι καταρρακωμένες πρωτίστως… «εκ των έσω»!  Γι αυτό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει ένα ελαφρυντικό… Ο πρόεδρος τους ΔΝΤ, δεν έχει!
Υ.Γ : Ειλικρινά τώρα.. η απορία μου, έχει ως εξής. Αυτός ο άνθρωπος (Στρος Καν), ήρθε για να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο;..  Αυτός δε ξέρει να χουφτώσει με τρόπο και θα μας βοηθήσει να ξεχρεώσουμε;! Μάλλον ήρθε για να βάλει «χέρι» και σε μας! Μα καλά…; Τόσο ωραία οπίσθια έχουμε σα χώρα..;;
(Το κείμενο γράφτηκε με όλη τη χιουμοριστική διάθεση, για να προλάβει αυτούς που πιθανόν να έτοιμαζονται να βγουν και να μας πουν πως  και σε αυτή τη περίπτωση σκανδάλου, φταίχτης ειναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οτι απο πίσω κρύβεται ο Σωκράτης Κόκκαλης!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου