Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ανοίγει ο φάκελος Μήτρογλου


Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε σύντομα στο θέμα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και θα συζητήσει με τους Πειραιώτες για το μέλλον του. Ενδιαφέρον από Βέρντερ και ελληνικές ομάδες.
Μετά από ολιγοήμερες διακοπές, ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα την Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες την ΠΑΕ για το που θα τον βρει η νέα περίοδος.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει πως δεν υπολογίζει στον "Γερμανό", ενόψει της νέας σεζόν και έτσι πολύ δύσκολα θα βρεθεί ανάμεσα στους εκλεκτούς που θα πάρει μαζί του ο Βάσκος στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο 23χρονος θα έχει μέσα στα επόμενα 24ωρα συνάντηση με τους ερυθρόλευκους, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα πωληθεί ή δοθεί δανεικός και πάλι σε κάποια ομάδα.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι το πρώτο με τον Ολυμπιακό να προτιμάει την παραχώρηση του σε ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο δεν αποκλείεται, ο υψηλόσωμος στράικερ να καταλήξει σε ελληνική ομάδα, ως έμψυχο αντάλλαγμα για κάποιον παίκτη, όπως ο Βιερίνια του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία της επιστροφής του στην Γερμανία με την Βέρντερ να τον "καλοβλέπει", αλλά να μην έχει κάνει ακόμα επίσημα κρούση για την απόκτηση του.

Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί μέσα στο προσεχές διάστημα, όταν και η ΠΑΕ θα έχει ενημερώσει επίσημα την πλευρά του παίκτη, πως είναι ελεύθερη να βρει ομάδα για να συνεχίσει τη νέα περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου