Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ένα βήμα πριν την έξοδο ο Ντουντού;

Στον Ολυμπιακό είναι δυσαρεστημένοι από την γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά και παρουσία του Ντουντού, ωστόσο περίμεναν την αναγέννηση του, κάτι που πλέον δεν δείχνουν την διάθεση να κάνουν.
Το ποτήρι ξεχείλισε μετά και από τις τελευταίες δηλώσεις του και την άρνηση του για περικοπή στο συμβόλαιο του.
Ο  Βραζιλιάνος είναι από  τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο η απόδοση του δεν δικαιολογεί τα χρήματα που κερδίζει σε καμία περίπτωση. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δείχνει νωθρός στο γήπεδο, με αποκορύφωμα το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου έκανε συνεχόμενα λάθη και παραλίγο να βάλει και αυτογκόλ έχουν φέρει την διοίκηση στα όρια της με τον βραζιλιάνο.
Έτσι λοιπόν στον Ολυμπιακό φέρεται ότι, έχουν ειδοποιήσει μάνατζερ να ψάξουν για προτάσεις ώστε να καταφέρουν να αποδεσμευτούν από  τον βραζιλιάνο μέσα στο καλοκαίρι, αντικαθιστώντας τον με κάποιον άλλο μέσο.



Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Βρήκαν ποιος έδειρε τον Κύρο Βασσάρα


Φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάζει η έρευνα της αστυνομίας σε συνεργασία με την ΕΥΠ, για την επίθεση στον Κύρο Βασσάρα, αφού φαίνεται πως μπλέκεται μεγαλοπαράγοντας ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν συνομιλίες και με άνθρωπο της νύχτας που έχει το ψευδώνυμο "θαμνάκιας"! Η αστυνομία φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δράστες.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το "ΕΘΝΟΣ", η ΕΛ.ΑΣ και η ΕΥΠ, έχουν στα χέρια τους συνομιλίες στο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, του μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια".

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν πιθανότατα με άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, επιβεβαιώνουν πως το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, μετά την επικοινωνία του μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια", ο τελευταίος μίλησε με άνθρωπο της προσωπικής φρουράς του παράγοντα.
Επίσης, κατά την διάρκεια της διαδρομής (ΟΑΚΑ-Καμίνια) κατά την οποία οι δράστες και ακολούθησαν το ταξί που μετέφερε τον Κύρο Βασσάρα, διαπιστώθηκαν αρκετές κλήσεις με τον οργανωτή της επίθεσης, προκειμένου να πάρουν οδηγίες.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας του Πειραιά και έφερε σε "επαφή" τον μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση που δέχθηκε ο Κύρος Βασσάρας μετά το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός έξω από το σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια, έχει καταγραφεί από κάμερες που υπήρχαν σε κοντινό βενζινάδικο. Δεν θα αργήσει να σχηματιστεί δικογραφία και να ξεκινήσει η έρευνα.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δημοσιογράφος της AS: «Ευχαριστημένος ο Βαλβέρδε»

Ο δημοσιογράφος της «AS» που πήρε την συνέντευξη από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα», εξέφρασε την άποψη του για τα όσα του είπε ο Βάσκος προπονητής, αλλά και για την διάθεση του να μείνει στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Εξέδρα»:
«Μου φάνηκε ένας άνθρωπος ευχαριστημένος με την δουλειά του και μάλιστα μου τόνισε το γεγονός ότι η ομάδα λειτουργεί σύμφωνα με τις δικές του κατευθύνσεις.
Πρόσφατα είχα μιλήσει με τον μάνατζερ του, τον κύριο Ιμπάνιεθ, και μου είχε δώσει την ίδια θετική εντύπωση σχετικά με τη σχέση Βαλβέρδε – Ολυμπιακού».
Ο Ισπανός δημοσιογράφος, όπως ο ίδιος πιστεύει, άφησε το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στα δεδομένα αν έρθει κάποια επίσημη πρόταση από ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα του Ισπανικού πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα η Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζει ο Ισπανός δημοσιογράφος ότι ο Βαλβέρδε θα μείνει στον Ολυμπιακό και ας μην κάνουν όνειρα πραγματικά θερινής νυκτός!

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Οτσόα: "Τιμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού"


Το όνομα του Γκιγιέρμο Οτσόα τείνει να γίνει "ένα" με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς ο Μεξικανός τερματοφύλακας φέρεται να είναι στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας."Ξέρω το ενδιαφέρον", δήλωσε ο 26χρονος πορτιέρο που αποκάλυψε πως οι μάνατζερ του μιλάνε με τους ερυθρόλευκους. Ξεκίνησε η μεταγραφολογία στον Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πολύ νωρίς το πρωτάθλημα και έχει ξεκινήσει ήδη να σκέφτεται στην επόμενη σεζόν με τους στόχους και τις υποχρεώσεις να είναι πολύ περισσότερες από τις φετινές.

Το γεγονός πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχουνν αρκετό χρόνο ώστε να σχεδιάσουν τη νέα ομάδα είναι σίγουρα θετικό αλλά αυτό συνεπάγεται πως η μεταγραφική περίοδος θα ξεκινήσει πολύ νωρίς μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται. Τα φαξ με ονόματα και προτάσεις έχουν αρχίσει ήδη να... πολλαπλασιάζονται.
Μία από τις θέσεις που ενδιαφέρονται να καλύψουν οι ερυθρόλευκοι είναι αυτή του τερματοφύλακα, με τον Γκιγιέρμο Οτσόα να βρίσκεται εδώ και καιρό στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων. Ο Μεξικανός τερματοφύλακας δήλωσε πως γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά εκτός από το ότι τον τιμά το γεγονός δεν θέλησε να σχολιάσει/αποκαλύψει κάτι άλλο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "laaficion.com" ο Οτσόα τόνισε όταν ρωτήθηκε για τους πρωταθλητές Ελλάδας: "Φυσικά και ξέρω το ενδιαφέρον. Είναι τιμή το ενδιαφέρον που εκφράζουν για μένα, επειδή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα. Οι μάνατζέρ μου έχουν συζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πω κάτι. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη μεταγραφή κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα αφού θέλω να πάω και να παίξω στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να κάνω αυτό το βήμα, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου, θα είναι ένας στόχος που θα έχω επιτύχει. Προσπαθούσα τα τελευταία χρόνια να πάω στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερνα. Ελπίζω τώρα, το πότε βέβαια δεν το ξέρω, να τα καταφέρω".

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα υπάρχει σχετικό βίντεο, στο οποίο εκτός από δηλώσεις και προπονήσεις του Οτσόα υπάρχουν και ελληνικά πρωτοσέλιδα που αναφέρονται στον 26χρονο πορτιέρο, ενώ έχει δημιουργηθεί και μία φωτογραφία με τον Μεξικανό στο σήμα του Ολυμπιακού!


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μέγα πάθος, ίδιο πείσμα

Την απαίτηση που έχει από τους παίκτες του, να μην παρασυρθούν από τη σαρωτική επικράτηση επί της Σιένα στο παιχνίδι της Τρίτης, ώστε να εμφανιστούν απόψε (21.45, ΕΤ-1) στο παρκέ του ΣΕΦ έτοιμοι να δώσουν σκληρή μάχη με στόχο το 2-0, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς. 

Τόσο στην ομιλία του, πριν από την τελευταία προπόνηση, όσο και με τις δηλώσεις του, φρόντισε να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:
«Κανένα ματς δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για αγώνες πλέι οφ Ευρωλίγκας. Δεν έχουν καμία σχέση με εκείνους της κανονικής περιόδου. Η Σιένα είναι μια πρωταθλήτρια και έχει αποδείξει ότι είναι σπουδαία ομάδα, με διάρκεια. Ως τώρα έχει διαλύσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και έχει κερδίσει την Μπαρτσελόνα. Εμείς θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδρασή της και να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι» σχολίασε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων». Ολα δείχνουν πως ούτε αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεσή του τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, χθες έβγαλε τη μισή προπόνηση, συνεπώς θα είναι ρίσκο να πιεστεί. Κρίνεται πιο φρόνιμο να αρχίσει να προετοιμάζεται για το παιχνίδι -ή τα παιχνίδια- στην Ιταλία. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκο Κέσελ.
«Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αιφνιδιάστηκα από τον τρόπο που ξεκινήσαμε το πρώτο ματς. Πριν οι αντίπαλοί μας καταλάβουν τι τους είχε χτυπήσει, το παιχνίδι είχε τελειώσει. Ομως σε καμία περίπτωση η διαφορά αυτή δεν είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικότητας της Σιένα» συμφώνησε ο πολύπειρος Σλοβένος σέντερ, Ράσο Νεστέροβιτς. «Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε και πάλι σοβαροί. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας σειράς αγώνων που θα κριθεί στις τρεις νίκες. Πήραμε το πρώτο ματς, αλλά ακόμη έχουμε δρόμο» συμπλήρωσε.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμένουν να δουν πώς θα καταφέρει η πρωταθλήτρια Ιταλίας να συνέλθει έπειτα από ένα τέτοιο στραπάτσο: Κατ' αρχήν με ένα κλισέ, που επιστράτευσε ο Αμερικανός πλέι μέικερ, Μπομπ ΜακΚάλεμπ: «Μα είτε χάναμε με 1 πόντο είτε με 50, πάλι το σκορ 1-0 θα ήταν». Ο δε Στόνερουκ επέμενε: «Δεν πρόκειται να παραδοθούμε. Το δεύτερο ματς ξεκινάει από το 0-0 και όχι από το 48-0. Θέλουμε να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε».
Ο προπονητής τους, Σιμόνε Πιανιτζάνι, προτίμησε να ακυρώσει την πρωινή προπόνηση και να επικεντρωθεί στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκο Γιάριτς, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη σε μια σύγκρουση με τον Μαυροκεφαλίδη. Το ιατρικό τιμ επιστράτευσε μια ειδική μάσκα και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ή όχι.

ΑΕΚ: Έκρηξη με γκαζάκια στο σπίτι του Σκόκο!

Έκρηξη σημειώθηε στην πυλωτή του διώροφης πολυκατοικίας που διαμένει ο Νάτσο Σκόκο στην Κηφισιά, λίγο μετά τις 12 , το βράδυ της Τετάρτης. Αναφέρθηκαν υλικές ζημιές και μικρής έκτασης φωτιά, την οποία έσβησαν οι γείτονες του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Ο Σκόκο την ώρα της έκρηξης, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία προήλθε από γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί στην πυλωτή της πολυκατοικίας, βρίσκονταν στο διαμέρισμά του, στον πρώτο όροφο, μαζί με τη γυναίκα και το δύο μηνών παιδί τους.
 
Από την έκρηξη ξέσπασε φωτιά και προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Στην περιοχή έφτασε η αστυνομία και η πυροσβεστική, όμως οι γείτονες του Αργεντινού ποδοσφαιριστή είχαν σβήσει ήδη τη φωτιά με πυροσβεστήρες.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Αργεντινός μέσος έδωσε κανονικά το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας, ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το συμβάν.

Καταδικάζει η ΠΑΕ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη στήριξή της στον Σκόκο, καταδικάζωντας την επίθεση με τα γκαζάκια:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μας Νάτσο Σκοκο. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και απειλές μόνο κακό προκαλούν στην ομάδα μας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει τον προσωπικό χώρο και την οικογενειακή ηρεμία κανενός και ειδικά ενός ποδοσφαιριστή, όπως και αν αισθάνεται. Εφόσον οι δράστες αυτού του συμβάντος αποκαλυφθούν και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη θα αποβληθούν δια παντός από την οικογένεια της ΑΕΚ».

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

OLYMPIAKOS 89-41 montepaschi siena 22-3-2011

«Φανταστείτε ότι είναι κρίσιμη άμυνα. Δείξτε μου ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε». Τα λόγια αυτά, είναι οι εντολές του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ντούσαν Ίβκοβιτς στους παίκτες της ομάδας και συγκεκριμένα στους Κατσίβελη και Πανανικολάου. Όχι στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά στα τελευταία 22 δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου με το σκορ στο 47-9! Τα σχόλια είναι περιττά. Αυτός ο πρύτανης του μπάσκετ, αυτός ο πολύπειρος προπονητής, αλλά με δίψα εφήβου,  έφτιαξε μια ομάδα που τσακίζει κόκαλα. Μια ομάδα ικανή για κούπες, ικανή για το νέο τρεμπλ.

Τι έκανε ο Θρύλος κόντρα στην Σιένα; Πολύ απλά το τέλειο μπάσκετ. Άμυνα ναρκοπέδιο. Για να βάλει καλάθι η Σιένα, έπρεπε να στείλει έγγραφο στα γραφεία της ΚΑΕ και περίμενε να εγκριθεί. Ξεκίνημα με 19-0! Οκτώ λεπτά χρειάστηκαν οι Ιταλοί για να βάλει τρίποντο ο Ζήσης και στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 24-4! Στο πρώτο δεκάλεπτο μάλιστα, οι Ιταλοί έκαναν αρνητικό ρεκόρ στην διοργάνωση με 0 στα 14 δίποντα. Η συνέχεια, ακόμα καλύτερη. Στο 15’ το σκορ ήταν 36-6 και στο 16:40, 41-7! Το ημίχρονο έληξε με το εκπληκτικό 47-9. Και για να ασκήσουμε και κριτική, ούτε  40 πόντους διαφορά!

Ξεκίνημα δευτέρου ημιχρόνου και η εντολή του Ντούντα ήταν μία: «Άμυνα, άμυνα, άμυνα». Ο Σέρβος είδε την ομάδα του να δέχεται μόλις 9 πόντους στο ημίχρονο (επίσης ρεκόρ διοργάνωσης) και ζητούσε ακόμα μεγαλύτερη πίεση! Το 47-9 του ημιχρόνου έγινε 55-9 (!) και κάπου εκεί βρήκε λίγο χώρο η Σιένα και έβαλε πόντους, οι οποίοι στο ΣΕΦ πανηγυρίστηκαν σαν γκολ! Σκορ με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου  61-22! Όσον αφορά τα σουτ της Σιένα; Πέντε εύστοχα σε 47 προσπάθειες.  Θα περίμενε κανείς, ότι ο Ολυμπιακός θα χαλάρωνε. Με τον Ντούντα ποτέ! Το σκορ
έφτασε στο 77-25 στο 34:45, για να φτάσουμε στο τελικό 89-41!

Μέγας είσαι Θρύλε και θαυμαστά τα έργα σου! Διαφορά 48 πόντων, με τους Ιταλούς να βάζουν καλάθι στα τρία τελευταία δευτερόλεπτα και χάθηκε το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν πειράζει την επόμενη φορά…

Πρέπει φυσικά να πούμε, ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να ράπισε την Σιένα, ωστόσο έκανε το 1-0. Την Πέμπτη πρέπει να παίξει και πάλι με σοβαρότητα για να κάνει το 2-0 και να βρεθεί ένα βήμα από το final – 4.
Επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο, ο Ολυμπιακός έσπασε και το ρεκόρ της καλύτερης άμυνας σε ευρωπαϊκό του παιχνίδι,. Το προηγούμενο, κόντρα στον Παναθηναϊκό (με ποιον άλλο…) όταν πάλι με προπονητή  τον Ντούσαν Ιβκοβιτς είχε κερδίσει τα… παιδιά στο ΟΑΚΑ με 69-49. Και στην πορεία σήκωσε το ευρωπαϊκό στη Ρώμη! Τι Ρώμη, τι Βαρκελώνη...

Τα δεκάλεπτα: 24-4, 47-9, 61-22, 89-41
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ανκαραλί (Τουρκία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 3 (1), Νεστέροβιτς 9, Σπανούλης 11 (1), Μπουρούσης 14 (1), Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 15, Νίλσεν 2, Παπανικολάου 4, Ερτσεγκ 10, Κατσίβελης 7 (1), Χαλπερίν 7 (1), Γκόρντον 7.

ΣΙΕΝΑ (Σιμόνε Πιανιτζιάνι): ΜακΚάλεμπ 1, Ζήσης 5 (1), Χέρστον 10, Καραρέτο 3 (1), Ράκοβιτς, Λαβρίνοβιτς 12 (1), Καουκένας 4, Ρες 1, Ακιντελε, Γιάριτς 2, Στόουνρουκ 3, Μος.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στο πάνθεον ο Μαρινάκης

Στο κλειστό κλαμπ με τους προέδρους που έχουν κατακτήσει από την πρώτη τους χρονιά το πρωτάθλημα μπήκε με το... σπαθί του ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου έγινε ο δεύτερος μόλις που σηκώνει κούπα από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος (1979) .
Στα 43 του χρόνια ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, Ευάγγελος Μαρινάκης κατόρθωσε να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Ολυμπιακού και κατ' επέκταση του ποδοσφαίρου της χώρας μας.
Έγινε ο νεότερος πρόεδρος ποδοσφαρικής ομάδας που κατάφερε να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας από την κατάκτηση της κούπας και βάζει πλώρη για πολλές ακόμα... Βέβαια, καμία επιτυχία δεν μπορεί να προέλθει από "παρθενογένεση", καθώς για να φτάσει στην κορυφή έπρεπε να μοχθήσει, διαλύοντας τα μαύρα ή αν προτιμάτε πράσινα σύννεφα του πρόσφατος παρελθόντος.

Παράλληλα, ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να φτιάξει ένα εξαιρετικό ρόστερ και να φέρει έναν προπονητή, ο οποίος για ακόμη μία φορά απέδειξε πως μόνο τυχαίος. Ο λόγος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δικαίωσε τον Ευάγγελο Μαρινάκη για την επιλογή του, οδηγώντας τον Θρύλο στην κορυφή της Super League, μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Από τον Νταϊφά στον Μαρινάκη

Το 1979 το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής μετατρέπεται σ’ επαγγελματικό. Τα ηνία του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ο εφοπλιστής Σταύρος Νταϊφάς. Ο Ολυμπιακός είναι χωρίς τίτλο από το 1975 και ο τότε νέος πρόεδρος κάνει τα πάντα για να φτιάξει μια ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή. Η μεγαλύτερη μεταγραφή της σεζόν 1979-80 δεν είναι άλλη από αυτή του Μάρτιν Νοβοσέλατς, ενώ κάτοικοι Πειραιά έγιναν μεταξύ άλλων και οι Τάκης Νικολούδης, Τόμας Άλστρομ, Βαγγέλης Κουσουλάκης και Γιώργος Κοκολάκης. Στο πάγκο των ερυθρολεύκων ξεκίνησε ο Τόζα Βεσελίνοβιτς και συνέχισε ο Κάζιμιρ Γκόρσκι.

Ο Θρύλος στέφθηκε πρωταθλητής μετά από σκληρή μάχη με τον Άρη. Οι δυο ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση μετά από 34 αγώνες και τη λύση έδωσε το μπαράζ του Βόλου. Εκεί ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 χάρις σε γκολ των Κουσουλάκη και Άλστρομ.

32 χρόνια μετά ο Ευάγγελος Μαρινάκης πανηγύρισε την κούπα του πρωταθλητή μπαίνοντας στο πάνθεον, τον προέδρων που κατάφεραν την πρώτη τους χρονιά να βρεθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δαπάνησε κοντά στα 50.000.000 ευρώ για να δει την αγαπημένη του ομάδα και πάλι πρώτη. Στόχος του, η δημιουργία νέας ερυθρόλευκης αυτοκρατορίας στον χώρο του ποδοσφαίρου και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς τότε πολύ δύσκολα θα αποτελέσει κάποιος εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδια του.  

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Έρχονται τρεις μεταγραφές επιπέδου Champions League





Το πρωτάθλημα τελείωσε από τον Μάρτη για τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα αρχίσουν να καταστρώνουν σχέδια για του χρόνου, με το πλάνο να αναφέρει πως θα γίνουν 3 μεταγραφές επιπέδου Champions League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ονειρικά το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς με εξάρα κόντρα στην ΑΕΚ, κατέκτησε και μαθηματικά το 38 πρωτάθλημα της ιστορίας του και πλέον κοιτά το μέλλον. Οι Πειραιώτες έχουν την πολυτέλεια να μην ασχολούνται πλέον με τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Superleague και να σκέφτονται από τώρα, την ομάδα του 2011-2012.

Αυτό φυσικά δεν αφορά τόσο τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε, που ναι μεν θα ξεκουραστούν αλλά έχουν υποχρέωση να παίρνουν νίκες όπου κι αν παίζουν, αλλά κυρίως τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας του Λιμανιού.
Άλλωστε, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δύο μέρες ρεπό (Δευτέρα, Τρίτη) και στην συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία μετά το φιλικό της Πέμπτης με τους All Stars του Ερυθρού Αστέρα, να απολαύσουν το πενθήμερο ρεπό, που τους είχε υποσχεθεί ο προπονητής τους, σε περίπτωση που νικήσουν την ΑΕΚ και κατακτήσουν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα. Αυτοί το έκαναν και με το παραπάνω και τώρα περιμένουν την... χαλάρωση.

Μετά λοιπόν τις πέντε ημέρες ξεκούρασης, όταν και θα επιστρέψει ο Ισπανός τεχνικός στην πατρίδα μας θα συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της Πειραϊκής ΠΑΕ, προκειμένου να συζητηθούν για πρώτη φορά τα μεταγραφικά θέματα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ουσιαστικά, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και επίσημα ο σχεδιασμός των "ερυθρολεύκων", όπου όλα θα κριθούν από τις επιθυμίες του προπονητή της ομάδας, σε συνεργασία πάντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το ραντεβού λοιπόν ανάμεσα στους δύο άντρες, που θα γίνει από την επομένη εβδομάδα και μετά, θα κρίνει το πως θα είναι ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν.

Το πλάνο πάντως των Πειραιωτών, είναι να αποκτηθούν τρεις παίκτες επιπέδου Champions League, που θα δυναμώσουν και θα ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο και την ποιότητα της ομάδας. Άλλωστε την Κυριακή, ο Ολυμπιακός μαζί με το πρωτάθλημα, εξασφάλισε και την επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και άπαντες στο Λιμάνι θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Τώρα σ' ότι αφορά στις θέσεις που θα αγωνίζονται οι παίκτες που θα αποκτηθούν, τίποτα δεν είναι δεδομένο και θα ξέρουμε πολύ περισσότερα μετά την πρώτη συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε. Η ενίσχυση στα χαφ θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη, όμως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας του Πειραιά.

Αυτό που επίσης  μοιάζει δεδομένο, είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσουν το περσινό παράδειγμα των μεταγραφών. Κι αυτό όχι γιατί δεν ήταν επιτυχημένο (κάθε άλλο), απλά επειδή ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται πλέον 15 μεταγραφές, αφού είναι έτοιμη ομάδα και έχει και πάρα πολλούς δανεικούς παίκτες. Πρώτα λοιπόν θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα και στην συνέχεια θα υπάρξουν κινήσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Κάτι παραπάνω από μια νίκη

Όσο για το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ, η νίκη των "ερυθρολεύκων" έστειλε πολλά μηνύματα και είναι οδηγός για όλους στον Πειραιά. Από τους παίκτες, τον προπονητή, τον κόσμο μέχρι και την διοίκηση της ομάδας που έδωσε μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Το προηγούμενο ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη" με τον Παναθηναϊκό έγινε μάθημα στους πρωταθλητές Ελλάδας, που δεν επανέλαβαν τα ίδια λάθη.

Ξεκινώντας από τους παίκτες και τον προπονητή, αυτή η νίκη και η εμφάνιση, ήταν η απόλυτη προσωπική τους δικαίωση καθώς απέδειξαν για μια ακόμη φορά αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων, πως είναι η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα στην χώρα μας φέτος. Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι φίλαθλοι, δεν μπορούν να αρνηθούν μετά το χθεσινό 6-0, πως ο Ολυμπιακός είναι δίκαια στην κορυφή την σεζόν 2010-2011. Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν και κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τότε έδωσαν δικαιώματα. Τώρα όχι!
Το "Καραϊσκάκη" όπως πρέπει να είναι...

Από την πλευρά του, ο κόσμος παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο και έδειξε πως αν θέλει μπορεί να πανηγυρίσει σε κόσμια πλαίσια. Μετά τα θλιβερά που είδαμε στο ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο από ελάχιστους ανεγκέφαλους, η διοίκηση πήρε τα μέτρα της, οι οπαδοί προστάτεψαν την ομάδα τους και την Κυριακή είδαμε μια καθαρά ποδοσφαιρική γιορτή.

Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεν συνέβη το παραμικρό παρατράγουδο, στον αγωνιστικό χώρο δεν έπεσε ούτε ένα καπνογόνο και οι άνθρωποι ασφαλείας είχαν πάρει τα μέτρα τους και κανένας μα κανένας δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα. Τα "όλε", το ασταμάτητο τραγούδι και το χειροκρότημα, έφτασαν και περίσσεψαν, αποδεικνύοντας πως οι υπερβολές και τα επεισόδια δεν χωρούν στο κάστρο του Ολυμπιακού.
Ο Μαρινάκης έμεινε στην ιστορία

Ακόμη πάντως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν αλλαγμένος σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, πέρασε απαρατήρητος από τους ανθρώπους των ΜΜΕ, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις παρά την επιβλητική νίκη και την κατάκτηση του τίτλου και το μόνο που έκανε ήταν να επισκεφθεί τα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, μίλησε για περηφάνια και αμέσως μετά αποχώρησε από το γήπεδο.

Και μην ξεχνάμε πως τίποτα δεν θα ήταν όπως τώρα αν δεν υπήρχε η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και δεν ερχόταν στο τιμόνι του συλλόγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, ήταν πάντα μπροστά για το καλό του συλλόγου και δικαιώθηκε, αφού τ' όνομά του μπήκε με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Σταύρο Νταϊφά είναι οι μοναδικοί που κατέκτησαν πρωτάθλημα από την πρώτη θητεία τους στον Ολυμπιακό και αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην ξεχνάμε πως ήταν ο Ολυμπιακός πέρσι τέτοια εποχή και πως είναι τώρα. Από τελευταίος στα πλέι οφ, πρωταθλητής Ελλάδας και παίζοντας μάλιστα ωραίο ποδόσφαιρο.

Η στήριξη στον Ισπανό αρχιτέκτονα

Όσο για τα συστατικά της επιτυχίας; Περίπου 50-60.000.000 ευρώ για ποιοτικές μεταγραφές εντυπωσιασμού και ουσίας, η απόκτηση ενός πραγματικού και επιτυχημένου προπονητή όπως είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και πάνω απ' όλα η στήριξη τόσο στους παίκτες, αλλά κυρίως στον Ισπανό που δέχθηκε αναίτιες επιθέσεις και σκληρή κριτική.

Κλείνοντας, αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Στον προπονητή που σε 6μιση μήνες κατάφερε να κάνει τον Ολυμπιακό, από σκορποχώρι πραγματική ομάδα. Η προσωπικότητα, η φιλοσοφία και η εμπειρία του Ισπανού τεχνικού έφεραν το πρωτάθλημα στον Πειραιά και συνάμα ηρεμία και σιγουριά για το μέλλον του συλλόγου.





Τα 6 τεμάχια κόντρα στην ΑΕΚ και το 38ο δικό μας!


Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ώρα ΤΙΤΛΟΥ …ώρα φιέστας!

Νίκη με θέαμα θέλει ο Ολυμπιακός σήμερα στις (19:00) απέναντι στην ΑΕΚ, που θα του χαρίσει και τυπικά πλέον τον τίτλο του πρωταθλητή.  Πέρα από τη νίκη στο μυαλό των ερυθρόλευκων δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το «τρίποντο», χάρη στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους που θα κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης»!
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, γνωρίζουν ότι έχουν στενοχωρήσει τον κόσμο τους με τις κακές εμφανίσεις στα ντέρμπι και θέλουν να κερδίσου, ώστε να κάνουν τους φιλάθλους τους ευτυχισμένους.
Θέλουν την νίκη και για τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος χθες βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τους έδειξε για άλλη μια φορά πόσο τους πιστεύει, αλλά και πόσο θέλει τη νίκη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους άγγιξε στην καρδιά λέγοντας λόγια ψυχής προς αυτούς, ότι:
«Δεν με αγγίζει το να κτυπούν εμένα προσωπικά.  Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύω σε εσάς, είστε η καλύτερη ομάδα…», μεταξύ άλλων!
Η νίκη λοιπόν επιβάλλεται, έχουν χρέος απέναντι στην ιστορία του Ολυμπιακού, στους εαυτούς τους, στο λαό τους και στον Πρόεδρό τους.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ιδού η ευκαιρία...




"Είναι το πιο ομαδικό βραβείο. Τα μεμονωμένα είναι μία διάκριση, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα". Τάδε έφη ο Κέβιν Μιραλάς, ο φετινός βασιλιάς του Καραϊσκάκης προπαραμονή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όπου ο Ολυμπιακός με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο. Τον 38ο της ιστορίας του.
Το τι σημαίνει η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος είναι μια καλή ερώτηση για να απαντήσει συνολικά η αυριανή φιλοξενούμενη, ΑΕΚ που μετρά πλέον 16 χρόνια μακριά από την κορυφή. Ο ΠΑΟΚ που αισίως έφτασε στα 25 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός που ετοιμάζεται να δει τον αιώνιο αντίπαλο του να κερδίζει το 13ο στα τελευταία 15 χρόνια.
Μια ερώτηση που μπορεί να απαντήσει ο ανεπανάληπτος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που η δική του προσωπική συλλογή περιέχει δώδεκα κατατάσσοντας τον στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ή ο Κυριάκος Καραταϊδης. Ένας επίσης ιστορικός αρχηγός του Ολυμπιακού που έφαγε με το κουτάλι την τιμωρία των "πέτρινων" μέχρι καρτερικά να έρθει η ώρα να σηκώσει το τρόπαιο στον ουρανό.

Όταν τα φώτα σβήσουν και εκείνοι που έγιναν μεγάλοι πάνω στο χορτάρι τραβηχτούν στο περιθώριο ζουν με τις αναμνήσεις. Τις καλές και τις κακές στιγμές, τα μεγάλα παιχνίδια και κυρίως τις στιγμές από τους τίτλους που κέρδισαν. Τα πρωταθλήματα. Για όσους φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, ιδιαίτερη θέση στο θυμητικό τους έχει κάτι ακόμη. Το "Καραϊσκάκης". Και αυτή η ατμόσφαιρα που "αν δεν την έχεις ζήσει σαν ποδοσφαιριστής δεν μπορείς να την καταλάβεις" όπως κατά καιρούς επαναλαμβάνουν σε συνεντεύξεις τους όλοι εκείνοι που από τα πόδια τους γράφτηκε η ίδια η ιστορία.

Ατμόσφαιρα που αύριο το βράδυ μπορούν να την προσθέσουν στις εμπειρίες τους, στον υπέρτατο βαθμό ο Ιμπαγάσα, ο Ριέρα, ο Μιραλάς, ο Τζιμπούρ, ο Μέλμπεργκ κλπ. Μια βραδιά τίτλου, στο Φάληρο με 33.000 οπαδούς στις κερκίδες. Θεωρητικά μπροστά υπάρχει ένα ντέρμπι, έστω και αν τις δύο ομάδες χωρίζουν 21 βαθμοί αλλά και πολλά αγωνιστικά "κυβικά". Πρακτικά για τους παίκτες του Ολυμπιακού ο διαχωρισμός είναι άλλος. Ή κερδίζουν και στήνουν πάρτυ για την επιστροφή της κούπας στον Πειραιά ή κάνουν άλλες 15 μέρες υπομονή χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία. Δική τους ευκαιρία.

Θα μπορούσαν να το έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα πριν δύο εβδομάδες με τις κερκίδες άδειες απέναντι στον Εργοτέλη οι ερυθρόλευκοι. Αν δεν είχε μετρήσει εκείνο το μαρς οφσάιντ γκολ του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη θα είχαν ήδη τελειώσει και με τα μαθηματικά. Ή μπορούν να το πάρουν χωρίς καν άλλη νίκη στα ματς που υπολείπονται. Φτάνει μια ισοπαλία του Παναθηναϊκού στα τελευταία τέσσερα ματς. Επί της ουσίας καιρό τώρα μόνος αντίπαλος είναι οι μαθηματικές πράξεις. Και αυτό αποτελεί ούτως ή άλλως μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα που δημιουργήθηκε τόσο σύντομα. Και που φέρνει πίσω την κούπα στο λιμάνι τόσο σύντομα.

Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν θα είναι πιο γεμάτο, πιο χορταστικό από το αυριανό. Αρκεί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να το θελήσουν. Και να το δημιουργήσουν με την απόδοση τους. Το χρωστάνε στον κόσμο για τζάμπα ήττες σαν αυτή της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα. Το χρωστάνε και στους εαυτούς τους, καθώς πολλοί καιρό τώρα κάνουν ότι μπορούν για να απαξιώσουν την επιτυχία τους. Τίτλος σε ντέρμπι λοιπόν. Στο Καραϊσκάκης. Τίποτε καλύτερο. Μια ανάμνηση που θα τους συνοδεύει για πάντα. Και όταν τα φώτα θα σβήσουν... Ιδού η ευκαιρία τους.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Εκτός συνόρων το σίριαλ Μαρινάκη-Σισέ

Η συνέχεια της κόντρας Βαγγέλη Μαρινάκη και Τζιμπρίλ Σισέ έχει βγει από τα στενά σύνορα της χώρας μας, αφού αρκετά ευρωπαϊκά αθλητικά Μέσα Ενημέρωσης παρουσίασαν την είδηση στις ιστοσελίδες τους.
Η διάδοση του διαδικτύου και της ευρυζωνικότητας έχει καταργήσει τα σύνορα, τουλάχιστον αυτά της άμεσης ενημέρωσης, και άλλη μία απόδειξη είναι ότι το σίριαλ της δικαστικής κόντρας μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού και του Γάλλου παίκτη των «πρασίνων» φιλοξενείται σε διαφόρους ευρωπαϊκούς αθλητικούς ιστοτόπους.
Ας δούμε ένα δείγμα:
Eurosport: «Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται σε κρίση. Στέφθηκε πρίγκιπας στην Ελλάδα έπειτα από μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν παρόμοια με αυτή στη Μαρσέιγ, ενώ σήμερα περνά περίπλοκες ώρες».
AFP: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε αγωγή κατά του Τζιμπρίλ Σισέ, την Τρίτη, για συκοφαντική δυσφήμηση. Η αντιπαράθεση συνεχίζεται».
L’ Equipe: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέθεσε μήνυση για δυσφήμηση εναντίον του επιθετικού του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. Στόχος της είναι να διασφαλίσει το κύρος και την αξιοπιστία του συλλόγου. Ο Γάλλος είχε καταγγείλει πριν από δύο εβδομάδες τον Μαρινάκη για προσβολές, δυσφήμηση και απειλές».
Elfvoetbal: «Ο Σισέ θα είναι εντάξει στο μέλλον με τον Μαρινάκη; Μάλλον όχι. Ο Σισέ πριν από λίγες εβδομάδες έκανε γνωστό ότι θα πάει στα δικαστήρια τον Μαρινάκη, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε μήνυση στον Γάλλο».

Εισαγγελέας για τα έκτροπα της Τούμπας!




Οι «ομορφιές» που έλαβαν χώρα στην Τούμπα το απόγευμα της Τετάρτης στο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να μην προκαλέσουν την παρέμβαση του εισαγγελέα του αγώνα.
Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνου, που βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη, ζήτησε την βιντεοκασέτα της αναμέτρησης προκειμένου, με τη βοήθεια τηλεοπτικών πλάνων, να μπορέσουν οι Αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στον εντοπισμό των Παοκτζήδων  που προκάλεσαν τα έκτροπα που όλοι παρακολουθήσαμε.
Ας ελπίσουμε ότι οι πραγματικοί ένοχοι θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Φτάνει πια αυτό το… παραμύθι που συμβαίνει κάθε χρόνο στην Τούμπα. Κάποιος επιτέλους πρέπει να βάλει "χαλινάρια" στο λαό του ΠΑΟΚ!

Ο Παμπορίδης στη φιέστα

Ο Βασίλης Παμπορίδης του συνδέσμου Κιλκίς θα «σφυρίξει» την Κυριακή στο Καραϊσκάκη τη φιέστα του Θρύλου για την κατάκτηση του 38ου τίτλου στην ιστορία του κόντρα στην ΑΕΚ. Βοηθοί του οι κ.κ. Ακριβός και Πάνου, τέταρτος ο Αμπάρκιολης.

Αδαμίδης και Δημητριάδης βρίζουν τον Ολυμπιακό! *βίντεο*

Κύριε Αδαμίδη, για πείτε μας, το βίντεο αυτό θα το στείλετε στον πρωθυπουργό για να ζητήσετε την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου;

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011




Ο Κόκκαλης είναι πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη

Όταν το προηγούμενο καλοκαίρι ο Σωκράτης Κόκκαλης παραχωρούσε τις μετοχές του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήξερε καλά και ο ίδιος ότι άφηνε τον Ολυμπιακό σε πολύ καλά χέρια, σε καλύτερα δεν θα μπορούσε να αφήσει τον Ολυμπιακό του.
Όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης στην πραγματικότητα δεν άφησε ποτέ τον Ολυμπιακό …άλλωστε σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ήταν ότι  κάθετος τονίζοντας ότι:
«Όσο ζω και υπάρχω θα είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό μας», και άλλα που είχαν κάνει τον λαό του Θρύλου να τον λατρέψουν. Πάντα έμπαινε μπροστά για να προστατέψει τον Θρύλο και τον λαό του, το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα!
Ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην μέχρι στιγμής ιστορία του Ολυμπιακού μας, δεν σταμάτησε να ασχολείται με τα του Ολυμπιακού και πάντα ήταν κοντά στον νέο ηγέτη του Θρύλου μας.
Αυτό αποδείχτηκε και την Τετάρτη, όταν με δηλώσεις που έκανε πήρε το μέρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην  κόντρα που έχει ανοίξει με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται πάντα δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, από την πρώτη στιγμή, με τον οποίο έχουν ένα μεγάλο κοινό. Την  «αρρώστια» με τον Ολυμπιακό. Θυμόμαστε άλλωστε όλοι σε κάποια από τις ομιλίες του απευθυνόμενος στον λαό του Θρύλου που είχε πει:
«Είμαστε όλοι άρρωστοι με τον Ολυμπιακό μας…». Και αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που σπάνια συναντάς σε παράγοντες άλλων ομάδων, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, που υπάρχουν αρκετοί… περαστικοί.
Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το ότι οι δύο άνδρες έχουν βρεθεί αρκετές φορές για να συζητήσουν για την αγαπημένη τους ομάδα, δείχνοντας ότι έχουν πολύ καλή… χημεία μεταξύ τους.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑΞΟΥ


Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μήνυση σε Σισέ


Τέρμα οι προσβολές σε βάρος του Θρύλου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το είπε και το έκανε καθώς προχώρησε σε αγωγή σε βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ έπραξε το ίδιο και σε βάρος τριών αθλητικών ιστοσελίδων του ίδιου ομίλου...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε με τον ίδιο τρόπο στη μήνυση που είχε καταθέσει προ ημερών ο Γάλλος ποδοσφαιριστής διότι με τις πράξεις και τις δηλώσεις του συκοφαντεί τον Θρύλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εναντίον των τριών ιστοσελίδων είχε γίνει προειδοποίηση μέσω της αποστολής εξωδίκων, ωστόσο, στον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι είναι διατεθειμένοι να δεχθούν την καλοπροαίρετη κριτική απ' όπου και αν προέρχεται όχι όμως και τη λάσπη...

Εναντίον ενός σάιτ η μήνυση γίνεται για παραβίαση προσωπικών και οικογενειακών δεδομένων.