Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011




Ο Κόκκαλης είναι πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη

Όταν το προηγούμενο καλοκαίρι ο Σωκράτης Κόκκαλης παραχωρούσε τις μετοχές του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήξερε καλά και ο ίδιος ότι άφηνε τον Ολυμπιακό σε πολύ καλά χέρια, σε καλύτερα δεν θα μπορούσε να αφήσει τον Ολυμπιακό του.
Όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης στην πραγματικότητα δεν άφησε ποτέ τον Ολυμπιακό …άλλωστε σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ήταν ότι  κάθετος τονίζοντας ότι:
«Όσο ζω και υπάρχω θα είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό μας», και άλλα που είχαν κάνει τον λαό του Θρύλου να τον λατρέψουν. Πάντα έμπαινε μπροστά για να προστατέψει τον Θρύλο και τον λαό του, το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα!
Ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην μέχρι στιγμής ιστορία του Ολυμπιακού μας, δεν σταμάτησε να ασχολείται με τα του Ολυμπιακού και πάντα ήταν κοντά στον νέο ηγέτη του Θρύλου μας.
Αυτό αποδείχτηκε και την Τετάρτη, όταν με δηλώσεις που έκανε πήρε το μέρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην  κόντρα που έχει ανοίξει με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται πάντα δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, από την πρώτη στιγμή, με τον οποίο έχουν ένα μεγάλο κοινό. Την  «αρρώστια» με τον Ολυμπιακό. Θυμόμαστε άλλωστε όλοι σε κάποια από τις ομιλίες του απευθυνόμενος στον λαό του Θρύλου που είχε πει:
«Είμαστε όλοι άρρωστοι με τον Ολυμπιακό μας…». Και αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που σπάνια συναντάς σε παράγοντες άλλων ομάδων, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, που υπάρχουν αρκετοί… περαστικοί.
Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το ότι οι δύο άνδρες έχουν βρεθεί αρκετές φορές για να συζητήσουν για την αγαπημένη τους ομάδα, δείχνοντας ότι έχουν πολύ καλή… χημεία μεταξύ τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου