Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ώρα ΤΙΤΛΟΥ …ώρα φιέστας!

Νίκη με θέαμα θέλει ο Ολυμπιακός σήμερα στις (19:00) απέναντι στην ΑΕΚ, που θα του χαρίσει και τυπικά πλέον τον τίτλο του πρωταθλητή.  Πέρα από τη νίκη στο μυαλό των ερυθρόλευκων δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το «τρίποντο», χάρη στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους που θα κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης»!
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, γνωρίζουν ότι έχουν στενοχωρήσει τον κόσμο τους με τις κακές εμφανίσεις στα ντέρμπι και θέλουν να κερδίσου, ώστε να κάνουν τους φιλάθλους τους ευτυχισμένους.
Θέλουν την νίκη και για τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος χθες βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τους έδειξε για άλλη μια φορά πόσο τους πιστεύει, αλλά και πόσο θέλει τη νίκη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους άγγιξε στην καρδιά λέγοντας λόγια ψυχής προς αυτούς, ότι:
«Δεν με αγγίζει το να κτυπούν εμένα προσωπικά.  Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύω σε εσάς, είστε η καλύτερη ομάδα…», μεταξύ άλλων!
Η νίκη λοιπόν επιβάλλεται, έχουν χρέος απέναντι στην ιστορία του Ολυμπιακού, στους εαυτούς τους, στο λαό τους και στον Πρόεδρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου