Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ: Έκρηξη με γκαζάκια στο σπίτι του Σκόκο!

Έκρηξη σημειώθηε στην πυλωτή του διώροφης πολυκατοικίας που διαμένει ο Νάτσο Σκόκο στην Κηφισιά, λίγο μετά τις 12 , το βράδυ της Τετάρτης. Αναφέρθηκαν υλικές ζημιές και μικρής έκτασης φωτιά, την οποία έσβησαν οι γείτονες του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Ο Σκόκο την ώρα της έκρηξης, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία προήλθε από γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί στην πυλωτή της πολυκατοικίας, βρίσκονταν στο διαμέρισμά του, στον πρώτο όροφο, μαζί με τη γυναίκα και το δύο μηνών παιδί τους.
 
Από την έκρηξη ξέσπασε φωτιά και προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Στην περιοχή έφτασε η αστυνομία και η πυροσβεστική, όμως οι γείτονες του Αργεντινού ποδοσφαιριστή είχαν σβήσει ήδη τη φωτιά με πυροσβεστήρες.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Αργεντινός μέσος έδωσε κανονικά το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας, ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το συμβάν.

Καταδικάζει η ΠΑΕ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη στήριξή της στον Σκόκο, καταδικάζωντας την επίθεση με τα γκαζάκια:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μας Νάτσο Σκοκο. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και απειλές μόνο κακό προκαλούν στην ομάδα μας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει τον προσωπικό χώρο και την οικογενειακή ηρεμία κανενός και ειδικά ενός ποδοσφαιριστή, όπως και αν αισθάνεται. Εφόσον οι δράστες αυτού του συμβάντος αποκαλυφθούν και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη θα αποβληθούν δια παντός από την οικογένεια της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου