Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σάντσες: "Μετά το Κόπα Αμέρικα"

Ο Κολομβιανός μέσος της Βαλεσιέν, Κάρλος Σάντσες μίλησε σε αθλητική εφημερίδα τονίζοντας ότι θα πάρει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τη λήξη του Κόπα Αμέρικα της Ουρουγουάης, δηλαδή τις 24 Ιουλίου. Προβληματισμός στο λιμάνι.
Ο Σάντσες, ο οποίος ενδιαφέρει ζεστά τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στην Λατινική Αμερική, όπου κάνει προετοιμασία με την Εθνική Κολομβίας εν όψει του Κόπα Αμέρικα δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν περίπου 2 μήνες ώστε να τους γνωστοποιήσει το που θα αγωνίζεται την νέα σεζόν.

"Πρώτον, είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνω στην Βαλενσιέν. Δεύτερον, θα περιμένω να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα για να πάρω την απόφασή μου", δήλωσε προφανώς επειδή ευελπιστεί ότι οι εμφανίσεις του στη διοργάνωση θα προσελκύσει περισσότερους μνηστήρες και θα ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ το κασέ του.

Ο Κολομβιανός άσσος συνέχισε λέγοντας αναφορικά με την τιμή πώλησης (2,5 εκατομ. ευρώ), που τον έχει κοστολογήσει η Βαλεσιέν:

"Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή αυτή η τιμή που έχει βάλει ο σύλλογος μου".

Στον Πειραιά επικρατεί προβληματισμός μετά από αυτές τις δηλώσεις του Σάντσες για δύο κυρίως λόγους. Αφενός δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την απόφασή του Κολομβιανού μέχρι τις 24 Ιουλίου, οπότε και τελειώνει η λατινοαμερικανική διοργάνωση, καθώς έτσι ο σχεδιασμός της ομάδας θα πάει πίσω και αφετέρου θεωρούν ότι αυτές οι δηλώσεις είναι παιχνίδια του μάνατζερ του παίκτη, Μονγκέ, ο οποίος πέρυσι είχε στην αναμονή τους "ερυθρόλευκους" για τον Βραζιλιάνο Νενέ, αλλά ο παίκτης χρησιμοποίησε τον σύλλογο για να εξασφαλίσει καλύτερους όρους στο συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου τελικά κατέληξε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου