Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τα "βρήκε" με Σάντσες, μένει η Βαλενσιέν

Δεδομένη θεωρείται η προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σάντσες, τα βρήκε η διοίκηση στο οικονομικό με τον παίκτη, πήρε το "ΟΚ" από τον Κολομβιανό, μένει να το κάνει και με την Βαλενσιέν. Μικρή διαφορά στο κόστος της μεταγραφής, αισιοδοξία στο λιμάνι για αίσιο τέλος στην υπόθεση.
Ο Κάρλος Σάντσες είναι ο "εκλεκτός" ανασταλτικός μέσος της διοίκησης για τον νευραλγικό ρόλο του "κόφτη" στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Η πειραϊκή ΠΑΕ παλεύει για την μεταγραφή του 25χρονου (6/2/1986) Κολομβιανού ανασταλτικού χαφ από τον περασμένο Δεκέμβρη, αλλά, πλέον, όλα δείχνουν, πως η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία, καθώς υπάρχουν εξελίξεις.
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Κάρλος Σάντσες, καθώς οι ερυθρόλευκοι τα "βρήκαν" σε όλα με τον Λατινοαμερικανό μέσο για τριετή συνεργασία έως το 2014, με το ετήσιο κασέ του παίκτη να φτάνει κοντά στις 900.000 ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν νέες επαφές με τον ποδοσφαιριστή, ανήμερα του ερχομού του Ιβάν Μαρκάνο στην Αθήνα, απέσπασαν το "ΟΚ" του Κολομβιανού χαφ και αυτό που μένει, πλέον, είναι να βρεθεί η "χρυσή" τομή και στις διαπραγματεύσεις με την Βαλενσιέν.

Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον γαλλικό σύλλογο, ύψους 2.800.000 ευρώ (συν τα όποια μπόνους), αλλά η Βαλενσιέν αξιώνει το κόστος της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή της στα 4.000.000 ευρώ. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή και τα "παζάρια" θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες μέρες, με σκοπό ώστε οι δύο σύλλογοι να δώσουν τα χέρια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Υπενθυμίζεται πως ο Κολομβιανός χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2012 με την ομάδα του και στον Πειραιά θεωρούν πως δεν χρειάζεται να έχει παράλογες απαιτήσεις η άλλη πλευρά, καθώς ο Λατινοαμερικανός χαφ, έτσι και αλλιώς, μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Κάρλος Σάντσες... πιέζει με τον τρόπο του την Βαλενσιέν ώστε να συμφωνήσει στην μεταγραφή, καθώς είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του Κολομβιανού χαφ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, όπως είπαμε, ο Λατινοαμερικανός χαφ έχει, ήδη, έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι, μέχρι στιγμής, έχουν χειριστεί εξαιρετικά την υπόθεση, ναι μεν θέλουν τον παίκτη, αλλά ταυτόχρονα έχουν ξεκαθαρίσει με την στάση τους πως δεν έχουν σκοπό να σκορπίσουν χρήματα.

Επίσης, διάθεση της διοίκησης είναι η μεταγραφή να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα (1η Ιουλίου), καθώς στην πειραϊκή ΠΑΕ θέλουν να προλάβουν μελλοντικούς υποψήφιους "μνηστήρες" στο ενδεχόμενο που ο ποδοσφαιριστής πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις στην διοργάνωση, τραβώντας το ενδιαφέρον επιπλέον ευρωπαϊκών συλλόγων. Ήδη, ομάδες όπως οι Σεντ Ετιέν, Μπορντό και Ουντινέζε, εξετάζουν την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, αλλά ο Ολυμπιακός παραμένει το μόνο κλαμπ που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Βαλενσιέν. Τα πάντα, πλέον, εξαρτώνται από τους Γάλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου