Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Θέλουν τα... διπλά

Από τραβηγμένα σενάρια, άλλο τίποτα στον Τύπο ανά την Ευρώπη. Ένα δημοσίευμα από την Πολωνία, το οποίο αφορά σε μεταγραφικό σενάριο του Ολυμπιακού, προκαλεί… απορίες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fakt.pl, λοιπόν, η Γιαγκελόνια απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού ύψους… 6 εκατομμυρίων, για τον 22χρονο τερματοφύλακά της, Γρκέγκορζ Σαντομιέρσκι. Όπως ενδεικτικά αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έκανε την προσφορά του για τον παίκτη, όμως στη Γιαγκελόνια δεν έμειναν ικανοποιημένοι, αφού κοστολογούν πολύ πιο ακριβά τον νεαρό πορτιέρο τους…
Πόσο πιο ακριβά; Τα… διπλά. Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα fakt.pl (δημοσίευμα το οποίο αναπαρήγαγαν και άλλα πολωνικά ΜΜΕ σε χρόνο… dt) η Γιαγκελόνια ζητά 12 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον παίκτη. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό. Οπουδήποτε. Θεωρούν ότι έχουν ένα τεράστιο ταλέντο στα χέρια τους, το οποίο σύντομα αναμένεται να κάνει… πάταγο και έτσι κρίνουν ότι κοστίζει τόσα πολλά χρήματα.
Ο ίδιος ο Σαντομιέρσκι φέρεται… προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του και δεν κοιτάζει παραέξω και το ενδεχόμενο μεταγραφής του… «Το μυαλό μου είναι στην επικείμενη προετοιμασία», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του νεαρού τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου